T 0183 503 855
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws over endoor Drabbe

Elektrisch opladen, veilig en snel

23 september j.l., nam Floris van de Ven, technisch manager bij Snijtechniek Brabant, het door ons geïnstalleerde laadstation voor elektrische voertuigen in gebruik.

snijtechniekfoto 3snijtechniekfoto 2Door te kiezen voor de laadoplossing  van EVBox kan de heer Van de Ven nu zowel thuis als op het werk zijn nieuwe Chevrolet Volt elektrisch opladen, veilig en snel.  Zo worden de mogelijkheden van de Volt optimaal benut en wordt er voor het woon-werk verkeer 100% elektrisch gereden.

 

Aangekomen op kantoor even aan ‘de laadpaal’ en de zakelijke ritten kunnen ook elektrisch worden afgelegd, zo heeft men bij Chevrolet de Volt bedoeld!                                        

snijtechniekfoto 4snijtechniekfoto 1Vanwege het milieuvriendelijke karakter van elektrische voertuigen kan bij de aanschaf of lease van elektrische voertuigen worden geprofiteerd van verschillende fiscale voordelen. Maar niet alleen uw auto, ook de aanschaf van het laadstation, de kabels en het installeren van het laadstation komen in aanmerking voor de MIA regeling!

 

© 23 september 2013 Drabbe Werkendam