T 0183 503 855
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws over endoor Drabbe

Uw alarm mobiel bedienen!

fotoAls één van de eerste fabrikanten ter wereld heeft Alphatronics, al vele jaren ons huismerk, haar beveiligingscentrales standaard voorzien van een geïntegreerde IP kiezer, waardoor de toepassing van mobiele applicaties direct mogelijk is.

Vanaf elke locatie op afstand uw alarmsysteem in- of uitschakelen. Dat kan nu met de nieuwe gebruikers app voor de AlphaVision ML centrale van Alphatronics. De bediening van de app op uw smartphone is overeenkomstig met het 'vaste' bedieningspaneel thuis of op kantoor. Het biedt veilig toegang tot alle bedieningsfuncties en de statusinformatie van de AlphaVision ML centrale.

De Alphatronics app voor Android kan gratis worden gedownload via de Google play store. Ook iPhone en iPad gebruikers kunnen de app voor het iOS besturingssysteem (iOS 6 en iOS 7) gratis downloaden via de Apple store.

 

Wanneer u meer wil weten over deze unieke bediening van uw alarmsysteem, laat een bericht achter op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en wij nemen graag contact met u op.

 

© 8 november 2013 Drabbe Werkendam