Terug naar overzicht

Drabbe aan de bal bij Altena Business Beachvolley toernooi 2023

12 september 2023

Afgelopen vrijdag, 8 september, was het zover: het Altena Business Beachvolley Toernooi 2023. Het werd georganiseerd door Kiwanisclub Heusden & Altena. Maar liefst 40 teams van verschillende bedrijven en vriendengroepen gingen de competitie aan voor het goede doel. De opbrengst ging naar de Hartenbrigade.

Het was enigzins afzien met de hitte😎☀️, maar de sfeer was goed. Met een heerlijke strandsfeer, een DJ en de bal in de lucht was het game-on. De mannen en vrouwen van Drabbe hebben zich goed ingezet en vooral heel veel plezier gehad. Met een BBQ als afsluiter was het een topdag, met een mooie opbrengst voor de jongens en meisjes in Altena die wel wat steun kunnen gebruiken.

altena business beachvolley in het zand 2023

altena business beachvolley team 2023

€ 5.000,- naar de Hartenbrigade

Vanwege de grote financiële zorgen waarmee veel gezinnen in de gemeente Altena mee te maken hebben is de opbrengst van € 5.000,- naar de Harrtenbrigade gegaan. Met dit bedrag worden pakketten samengesteld voor verschillende jongens en meisjes die zich in een financieel moeilijke situatie bevinden. Bovendien biedt dit de mogelijkheid om in contact te komen met gezinnen en te kijken hoe ze verder kunnen worden geholpen om uit hun situatie te komen.

altena business beachvolley hartenbrigade 2023