Terug naar overzicht

Elektrische samenwerking Den Breejen en Drabbe

23 maart 2021

Vrijdag 19 maart leverde Autobedrijf Den Breejen uit Almkerk een nieuwe, volledig elektrische Opel Vivaro bedrijfswagen aan ons af.

"Elektrische auto's zijn natuurlijk de groeimarkt"

Martijn den Breejen vertelt: "Elektrische auto's zijn natuurlijk een groeimarkt! Dit is de eerste, nieuwe en volledig elektrische Opel Bedrijfswagen binnen Altena en, zeker omdat dit aansluit op de branche waarin Drabbe werkzaam is, vinden wij dit een bijzonder moment."

Practice what you preach

Jolon: "Met Drabbe leveren we duurzame oplossingen. Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen doen we dan ook graag, maar dan moet je ook doen wat je verkondigt". Voor Den Breejen plaatsen we regelmatig autolaadpalen. Het is dan ook mooi om deze elektrische samenwerking te bezegelen met het afnemen van een elektrische bedrijfswagen. En overigens niet zomaar één. Het is dus de eerste elektrische Opel Bedrijfswagen in Altena. Een bijzonder moment voor Drabbe en Den Breejen.

Naast dat deze auto vele voordelen heeft (stiller, schoner en minder CO2 uitstoot) waarderen klanten het ook als we hiermee voorrijden in plaats van de ronkende diesel. 

eerste elektrische opel bedrijfswagen autobedrijf den breejen

▲ Martijn den Breejen en Jolon Drabbe