Nieuws over en

door Drabbe

Terug naar overzicht

Opdracht voor nieuwe constructiehal van Hakkers BV

25 januari 2021

Een mooie mijlpaal voor Hakkers BV en een prachtige opdracht voor ons. We zijn dankbaar dat we dit vertrouwen hebben gekregen.

Nieuwe constructiehal Hakkers BV

Met aan de ene kant de Merwede en aan de andere kant de ingang van de Biesbosch wordt op deze mooie locatie een hypermoderne nieuwe lashal gerealiseerd. De lashal zal 2 keer zo groot worden als de huidige hal en worden voorzien van de nieuwste technieken. Deze verdubbeling in capaciteit zorgt ervoor dat Hakkers al hun staalwerk weer op 1 plek kunnen doen. Zo gaat de hal eruit zien:

nieuwe constructiehal hakkers bv

De eerste paal

Nog voor het nieuwe jaar (half november 2020) ging de eerste paal erin. Een trots moment. Zo zag dat eruit:

Over Hakkers

Het bedrijf Hakkers BV bestaat al sinds 1870 en heeft een lange en rijke geschiedenis. Met de ligging in Werkendam, vlak naast de Biesbosch is Hakkers een begrip in de waterbouw. 'Constructief in waterbouw' is dan ook hun motto. Ze zijn betrokken in de ontwikkeling, productie en realisatie van grond-, bagger-, constructie-, funderings-, kust- en oeverwerken.

Een sterke samenwerking

Voor Hakkers BV leveren we de elektrotechnische-, verlichtings- en beveiligingsinstallaties. Een complete installatie waar we trots op zijn. We zien uit naar een mooie samenwerking.