Nieuws over en

door Drabbe

Terug naar overzicht

Yingli zonnepanelen

21 mei 2014

Yinglylogo

 

 

 

 

 

 

Vanaf begin juni zijn wij leverancier en installateur van zonnepanelen van Yingli Solar.

Yingli Solar is een Chinese producent van zonnepanelen en is één van de grootste producenten wereldwijd. Yingli Solar is een verticaal geïntegreerd producent van zonnepanelen, wat wil zeggen dat ze zowel instaan voor de productie van de zonnecellen als de assemblage/plaatsing van de zonnepanelen zelf. Yingli Solar is zowel bekwaam in zowel fotovoltaïsche systemen voor particulier gebruik als voor grote zonnepanelenparken.

Met 160 fabrikanten en meer dan 3000 varianten van zonnepanelen heeft u veel keus. En niet alles wat wordt aangeboden is van goede kwaliteit. Vanwege de lange levensduur van zonnepanelen gaat het bij de aanschaf van zonnepanelen om een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Toch is het ontzettend moeilijk om een goed oordeel te geven over kwaliteit. Natuurlijk maken de gebruikte componenten, materialen, afdichtingen, connectoren en dergelijke een verschil. En natuurlijk neemt u geen ongecertificeerd (TUV of IEC) zonnepaneel. Maar er is geen instantie die zich uitspreekt over de kwaliteit van zonnepanelen.

Daarom doet u er goed aan om een veel verkocht zonnepaneel te kiezen. Daar zijn de garanties beter geregeld en heeft u bij problemen een goede ondersteuning. Daarnaast wordt op termijn een shake-out verwacht onder de vele fabrikanten van zonnepanelen, waarbij alleen de grootste zullen overleven, nog een reden om te kiezen voor veel verkochte zonnepanelen.

Wij bieden advies en begeleiding; van ontwerp tot professionele installatie, het beheer en onderhoud, wij verzorgen alles.

De duurzame oplossingen die wij aandragen, worden zowel door bedrijven, industrie, instellingen, woningcorporaties, alsook door particulieren gewaardeerd. Maar we gaan verder. Wij maken gebruik van de beste materialen en kwaliteit in vakmanschap betekend bij ons, voldoende tijd nemen voor installatie.

Wilt u graag advies op maat, mail of bel ons, vrijblijvend komen wij bij u langs.

 

 logoYnglibrasil

 © 13 juni 2014 Drabbe Werkendam