Landgoed

Wouwse Plantage

Elektrotechnische installaties Landgoed Wouwse Plantage

In opdracht van Landgoed Wouwse Plantage BV gaan we het volgende verzorgen: elektrische installatie, verlichtingsinstallatie, noodverlichting, elektrische verwarming, de volledige PV installatie en data bekabeling. Een hele klus op een unieke locatie. We gaan in 2 woningen en 1 schuur aan de slag. Op de grote veeschuur komen maar liefst 112 zonnepanelen te liggen.

Landgoed Wouwse Plantage

Het landgoed in het dorp Wouwse Plantage (zo'n 1.200 inwoners) is uniek in vele opzichten. In 1504 werd door de heer van Bergen op Zoom opdracht gegeven om een bos aan te planten. Hiermee ontstond het eerste expliciete productiebos op Nederlandse bodem. Dit was het begin van de Wouwse Plantage. Lees er hier meer over. Sinds 1840 is het landgoed grotendeels in particuliere handen. Van jachtgebied en zomerverblijf is het in 1895 uitgebreid tot weelderig kasteel.

De volledige ontwikkeling van het landgoed omvat restauratie en instandhouding van het monumentale exterieur van diverse gebouwen en een grondige verbouwing van het interieur zodat deze voldoet aan het gewenste wooncomfort van deze tijd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Nieuwsgierig naar meer of heeft u een soortgelijk project waar wij in kunnen ondersteunen? Mail, bel of WhatsApp ons gerust. 

Stuur een mail

Direct bellen

Stuur ons een appje

 

Project info

Jaar

2021

Status

In uitvoering

Opdrachtgever

Landgoed Wouwse Plantage BV

Architect
(Hoofd)aannemer

Disciplines

  • (Data-)netwerk
  • Elektrische installatie
  • Noodverlichtinginstallatie
  • (Project-)verlichting
  • PV panelen