Woning

Sleeuwijk

Woning te Sleeuwijk

Stap binnen in deze prachtige nieuwbouw woning, waar techniek en vakmanschap samenkomen in een zorgvuldig uitgedachte installatie.

De elektrische installatie is met precisie en zorg uitgevoerd, met behulp van hoogwaardige materialen en eigentijdse technologieën. Elk stopcontact, schakelaar en aansluiting zijn harmonieus geïntegreerd in het interieur, om een naadloze gebruikservaring te bieden en de dagelijkse routines te vergemakkelijken.

De (project)verlichting draagt bij aan de sfeer en uitstraling van de woning. Met aandacht voor esthetiek hebben we verlichtingsoplossingen gecreëerd die het mooie interieur benadrukken. Met diverse lichtscènes kan de verlichting worden aangepast naar eigen wens, waardoor elke ruimte de juiste ambiance krijgt.

We hebben gezorgd voor een geavanceerd datanetwerk dat naadloos aansluit op alle hardware. Veiligheid staat bij ons voorop. Met zorgvuldig geplaatste brandbeveiliging en inbraakbeveiligingssystemen kan de bewoner met een gerust hart de woning betreden. 

Ook dragen we ook een steentje bij aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Met de PV-panelen op het dak wordt schone energie opgewekt, waardoor er niet alleen bespaart wordt op de energierekening, maar draagt de woning ook bij aan een groenere toekomst.

In deze prachtige nieuwbouw woning komt alles samen: vakmanschap, functionaliteit en esthetiek. We zijn trots op dit mooie resultaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Nieuwsgierig naar meer of heeft u een soortgelijk project waar wij in kunnen ondersteunen? Mail, bel of WhatsApp ons gerust. 

Stuur een mail

Direct bellen

Stuur ons een appje

Project info

Jaar

2023

Status

Opgeleverd

Opdrachtgever

Particulier

(Hoofd)aannemer

Disciplines

  • Brandbeveiliging
  • (Data-)netwerk
  • Elektrische installatie
  • Inbraakbeveiliging
  • (Project-)verlichting
  • PV panelen